Reacties klanten

Reacties / aanbevelingen van klanten

30-3-2019
Hallo Piet & Miranda,
Eergisteren heb ik bij jullie een set FFWD F6R FCC opgehaald. Ze staan geweldig onder de fiets. Bijgesloten een foto die ik jullie toch even wilde toesturen. Met het mooie weer vandaag direct een rit gemaakt. Ze rijden heerlijk en houden snelheid goed vast. Kortom: dank jullie wel voor de wielen, scherpe prijs en het leuke contact (ook woensdag met Piet – veel dank nog voor de cassette, die werkt ook goed!).We houden contact en ik zal jullie bij mijn fietsgroep zeker aanbevelen (de wielen vallen genoeg op, haha). Fijn weekend & groet,

Dhr.  W.  uit Bennekom

 

28-3-2019
Beste Miranda,
Ik wil even laten weten dat ik de wielen heb ontvangen. Bedankt voor de goede service! Met vriendelijke groet,
Dhr. K uit Broek in Waterland

 

27-3-2019

Beste Piet,
Bedankt voor alle service, hulp en een mooie prijs. Vanmiddag heb ik nog 35 km gefietst en het gaat bijna vanzelf, een heerlijk gevoel, tot ziens.
Mevr. F uit Tholen

 

22-3-2019
Review op google, 5 sterren
Piet Fase is een buitencategorie vakman. Topfietsen, advies op maat, vakman pur sang. Integer, bescheiden, service zit in zijn dna. Hier moet je zijn.
Bart Nieuwdorp

 

21-3-2019
Beste Familie Fase,
De wielen zijn nu al binnen! Vanavond maak ik een kort ritje om ze uit te proberen. Bedankt voor de geweldige service. Kan ik ergens een mooie recensie achterlaten in de komende dagen?
Dhr. S. uit Almere

 

20-3-2019
Bedankt voor de snelle service, de wielen heb ik inmiddels ontvangen. Ik zal ze registreren.
Dhr. S. uit Hillegom

 

17-3-2019
Beste, Ik had het reeds gevonden!
[Fasefietsen: Voor het registreren van de FFWD wielen heeft u geen kaartje nodig. Bij het ventiel van voor en achterwiel staat een code welke begint met FF. Deze codes digitaal invullen op: 

http://www.ffwdwheels.com/service/register-your-wheels/]

Toch bedankt voor uw antwoord. Ik ben uiterst tevreden over jullie service en wil dit graag delen met een leuke review. Dit kan uiteraard op Google, maar hebben jullie een ander platform waar de mensen dit zeker kunnen zien? Nogmaals bedankt voor alle vragen te beantwoorden en de vriendelijkheid! Jullie gaan ongetwijfeld nog van mij horen. Een fijne werkweek gewenst!
Dhr. T uit Maasmechelen, Belgie

Review op google, 5 sterren
Een enorme vriendelijkheid, snelle reacties, perfecte uitleg, snelle verzending, geweldige naservice! Kortom, top op alle vlakken! Fasefietsen, jullie mogen trots zijn op de manier waarop jullie werken!! Ik ben uitermate tevreden en zal hier zeker nog bestellen!
Georgios Tsikrikonakis

Fase Fietsen | Van Zeylstraat 17 4698 DC Oud Vossemeer | 06-18659176 | info@fasefietsen.nl