Isaac

Het verhaal van Isaac

Isaac begon in 2001 als een technisch ontwikkelaar van vorken en onderdelen van een carbonsamenstelling. De naam – en hun inspiratie – komt van een van de meest transformationele figuren in de moderne wetenschap: Sir Isaac Newton. Zoals het werk van Sir Isaac Newton ons de natuurwetten opleverde, met name de wetten van beweging, zo verandert het bedrijf Isaac de manier waarop materialen worden gebruikt om baanbrekende onderdelen te produceren.

Isaac wil altijd verbeteren en innoveren – grenzen verleggen qua prestaties van het materiaal en het design. Ze staan bekend als een van de weinige merken die compleet carbon fietsen produceren en  zijn sinds jaar en dag koploper op het gebied van innovatieve frames en complete modellen. Veel van hun doorbraken gelden tegenwoordig als de industriestandaard. Ze doen de naam Isaac eer aan: Ze zetten vraagtekens bij geaccepteerde denkwijzen en herdefiniëren meedogenloos de wetten van beweging. Zij dagen de elementen uit.
Hun filosofie en zo denken we er bij FaseFietsen ook over. 

Sinds de Bikemotion 2012 is FASE fietsen exclusief dealer van ISAAC !
Hoogwaardige racefietsen voor de beginnende toerfietser tot de veeleisende renners. De ISAAC lijn heeft voor elk wat wils!

Isaac by Fase

Alle framesets worden afgemonteerd naar wens van de klant, alles kunt u dus zelf bepalen. 

Dus ook de ISAAC klanten rijden geen standaard fiets!
U wilt toch graag gezien worden met uw nieuwe racer!?
Kies dan voor een ISAAC van FASE.
De ideale combinatie!! 

Isaac models 2019:

Ga naar: https://www.isaac-cycle.com/nl_NL/

Fase Fietsen | Van Zeylstraat 17 4698 DC Oud Vossemeer | 06-18659176 | info@fasefietsen.nl