Fietsgesprek

Een racefiets kopen. Het lijkt zo gemakkelijk, maar toch is er een aantal zaken waarmee u rekening moet houden, zodat u een fiets koopt waar u lang plezier van heeft. Daarom voeren we bij Fasefietsen fietsgesprekken.

Heeft u een beperking? Ook op technisch gebied kunnen we veel en kunnen de racefiets (indien mogelijk) aan uw beperking aanpassen.

Bent u op zoek naar een nieuwe (carbon) racefiets, maar u wilt eerst nog duidelijk advies, dat kan! In een uitgebreid fietsgesprek bespreken we uw wensen, krijgt u advies en laten we u de verschillende modellen fietsen, frames en kleuren zien. Het gesprek duurt 1 tot 1½ uur en onder het genot van een bakje koffie/thee/fris krijgt u uitleg en kunt u vragen stellen. Bent u er nog niet uit? Geen probeem: Alles kan, maar er moet niets! Het gesprek kost €40,-, maar als u bij ons een fiets bestelt krijgt u zelfs € 50,-terug (wordt verrekend bij afhaal van de fiets).

Een volledige carbon racefiets is bij ons te verkrijgen vanaf € 1400,-.  Bij een aanbieding kan de prijs scherper zijn.

Bent u er uit en u wilt bij Fasefietsen een racefiets kopen? Wij bouwen uw fiets helemaal zelf op en monteren er altijd een complete, originele groep op als u dat wilt. Wilt u bv. Ultegra? Dan is ook alles Ultegra! Zit u goed op uw huidige fiets, dan nemen we de maten van deze fiets over en bouwen de nieuwe fiets precies zo op. Heeft u een zadel dat prima zit? Dan zetten we er weer zo’n zadel op. Vindt u het stuur na een aantal keren fietsen toch te dichtbij/ver weg? Dan wisselen we gratis de stuurpen om voor een langere/kortere (bij de standaard stuurpennen).

Etc.

Wilt u een fietsgesprek? Bel of mail ons voor een afspraak. Het gesprek kan zowel ’s middags als ’s avonds plaatsvinden.

 

CORONAVIRUS:

-Heeft u een afspraak? Zo ja, dan blijft die gewoon staan en verwachten we u op de afgesproken datum en tijd.

-Indien u  last heeft van milde gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid kan de afspraak niet doorgaan. Laat het ons even weten d.m.v. een telefoontje of mailtje.

-Indien er van onze kant milde gezondheidsklachten zijn, zullen we u bellen en de afspraak voorlopig annuleren.

In de winkel:
-Er mogen maximaal 2 klanten naar binnen. Wacht evt. even buiten.
-We geven elkaar geen hand.
-Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot anderen.
-U kunt geen gebruik maken van het toilet, houd daar rekening mee.
-Desinfecteer eerst uw handen voor en na het pinnen.

Fase Fietsen | Van Zeylstraat 17 4698 DC Oud Vossemeer | 06-18659176 | info@fasefietsen.nl