Schoenen

Fi’zi: k is een racemerk. Het vertegenwoordigt schoonheid, snelheid, passie;vrijheid voor degenen die tegen elkaar racen, race tegen de klok en voor enthousiaste fietsers over de hele wereld die zich identificeren met het gevoel van ‘het vuur van de concurrentie’.

R5 Artica is de perfecte winterschoen voor fietsen in de koudste omstandigheden, deze schoen zorgt voor warmte, comfort en bescherming. Volledig waterdicht, makkelijk aan te trekken en voorzien van geavanceerde isolerende eigenschappen. U heeft dus geen overschoenen meer nodig!

Het Artica R5 intern speed lacing system maakt het aantrekken van de schoen snel en accuraat. De Microtex Reinforced buitenlaag is waterdichte en makkelijk te reinigen en heeft een waterdichte rits.

De Carbon verstevigde zool is licht en stijf en zorgt voor een maximale krachtoverbreging. Gecombineerd met de ondersteunende en comfortabele fizik Winter binnenzool, welke beschikt over een fleece boven- en isolerende aluminiumfolie onderzijde zal je met deze schoen niet snel koude voeten hebben.

De Fi’zik X5 Artica is dezelfde winterschoen, maar dan voor MTB.

 

Swipe over de foto voor nog meer foto’s.

Fase Fietsen | Van Zeylstraat 17 4698 DC Oud Vossemeer | 06-18659176 | info@fasefietsen.nl